Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vandalen verstoren Zomerspoor-zoektocht rond kunstwerkjes in voetschrapers

Tabula Rasa Zomerspoor 2023

'Wat begon als een succesvolle start, is al meteen de kop ingedrukt door het verdwijnen of vernietigen van enkele kunstwerken uit de voetschrapers', klinkt het bij vzw Tabula Rasa.

'Zo spijtig van het maandenlange voorbereidend werk door de leden van Kunstatelier Tabula Rasa.  Ook jammer voor de vele mensen die heel enthousiast al een brochure kochten om gedurende de maand augustus een fijne, plezante ontdekkingstocht te maken naar historische voetschrapers én kunstwerken.

Gelukkig waren we snel ter plaatse om de verdwenen kunstwerken uit de brochure te vervangen door een afgedrukt exemplaar. De zoektocht kan dus gewoon doorgaan.

Pastoor Gert De Naegel van de Sint-Waldetrudiskerk kreeg zelfs niet de gelegenheid om het originele exemplaar te bewonderen, hij moet het stellen met een reproductie in zijn voetschraper.

'OPROEP aan ALERTE BURGERS'

Tabula Rasa : 'We doen een warme oproep aan iedereen om ons te melden wanneer ze een lege of beschadigde voetschraper ontdekken.

http://kunstateliertabularasa.be/

De zoektocht Voeten Vegen! loopt nog tot  27 augustus - de leuke brochure kost €2  te koop aan de balie van cc ’t Schaliken op de Grote Markt 9 of in atelier Tabula Rasa Schoolstraat 44/2. Je kan de ingevulde brochure indienen tot de avond van 27 augustus - op 30 augustus reikt de kring zowat 50 fijne creatieve prijzen uit aan de winnaars.

Tabula Rasa Zomerspoor 2023

Tabula Rasa Zomerspoor 2023

Tabula Rasa Zomerspoor 2023

Deel dit artikel